Τα εμπόδια για Πέσιτς και Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Τα εμπόδια για Πέσιτς και Πανιώνιο

bet365

Στον Πανιώνιο θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Ιβάν Πέσιτς, αλλά η πλευρά του παίκτη είναι διστακτική λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας, αλλά και λόγω Ρωσίας.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Πανιώνιος προσπαθεί την έστω και στο τέλος να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Ιβάν Πέσιτς της Ντιναμό Βουκουρεστίου με τον οποίο οι «κυανέρυθροι» είναι σε επαφές.

Ο Κροάτης εξτρέμ δεν υπολογίζεται από την ρουμανική ομάδα και ο Πανιώνιος προσέγγισε την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έχουν ξεκινήσει επαφές. Το συμβόλαιο του Πέσιτς είναι ιδιαίτερα αλμυρό για τα τωρινά δεδομένα του Πανιωνίου και ο ίδιος έχοντας ως «καβάτζα» ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας ζητάει μια αρκετά μεγάλη προκαταβολή για να πει το ναι.

Σύμμαχος του Πανιωνίου είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στην Ελλάδα και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και σήμερα αν και όλα δείχνουν ότι δύσκολα η μεταγραφή του θα προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα