Κάναντι: «Δίκαιο αποτέλεσμα, ωραία ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ»

Gazzetta team
Κάναντι: «Δίκαιο αποτέλεσμα, ωραία ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ»

bet365

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Νταμίρ Κάναντι, που εξάλλου δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Oι Περιστεριώτες έφυγαν με την ισοπαλία (1-1) από το Ηράκλειο, με τον τεχνικό τους να δηλώνει πως είναι σημαντικός ο βαθμός της ισοπαλίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αυστριακός τεχνικός:

«Νομίζω ότι το 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα, στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε και με τον Ουάρντα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το 1-1 και δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολλές φορές μέσα στην σεζόν, ειδικά στην έδρα μας. Στο δεύτερο μέρος η ισοφάριση μας δημιούργησε μια ανασφάλεια, με την στήριξη του κόσμου, της μετέδωσε πάθος μέσα στο γήπεδο και εμείς πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Κατά την γνώμη μου έτσι ήρθε το 1-1. Ο ΟΦΗ είχε στο τέλος την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, δυστυχώς πήραμε έναν βαθμό. Οι μεταγραφές που έκανε είναι πολύ σημαντικές, της προσδίδουν ποιότητα, βρέθηκα πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, μου δημιούργησε αρκετό κέφι και ο ΟΦΗ μπορεί να μείνει στην κατηγορία με την υποστήριξη του κόσμου του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα