Μασούρας: Βάζει τις βάσεις για την πιο ουσιαστική προσθήκη των Πειραιωτών τον Γενάρη (vid, pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Μασούρας: Βάζει τις βάσεις για την πιο ουσιαστική προσθήκη των Πειραιωτών τον Γενάρη (vid, pics & poll)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας είναι η μεταγραφή που έχει κερδίσει πολλούς πόντους με το... καλημέρα και η οποία μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και η πιο ουσιαστική για τον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Ψηφίστε στο σχετικό poll.
Ο 25χρονος Μασούρας σαν να το ήθελε το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής... μοίρας όποτε έχει απέναντί του την ΑΕΛ να σκοράρει! Ο Μασούρας έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που αντιμετώπισε τον συγκεκριμένο αντίπαλο και στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Με την φανέλα του Πανιωνίου σκόραρε κατά της ΑΕΛ φέτος και σε πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ο Μασούρας μάλιστα έγινε μετά τον Μάνο ο δεύτερος παίκτης που έχει σκοράρει με δύο ομάδες φέτος. Είχε έξι γκολ στα δεκατέσσερα παιχνίδια που έπαιξε με τον Πανιώνιο, πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες πέτυχε το πρώτο του τέρμα την Τετάρτη απέναντι στην ομάδα της Λάρισας. Έτσι άνοιξε... λογαριασμό στον Ολυμπιακό ενώ ήταν - για ένα ακόμα ματς της νέας του ομάδας - μέσα σε αρκετές φάσεις και είχε και δοκάρι. Όλη του η κίνηση και το πως φεύγει στην πλάτη της ΑΕΛ στο γκολ του αλλά και το πως τελειώνει την φάση είναι απλά εξαιρετικά. Σαν μία κίνηση φορ περιοχής που τελειώνει την φάση.
Ο Γιώργος Μασούρας έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις βάσεις να πετύχει απόλυτα στον Ολυμπιακό και να γίνει ακόμα και η πιο ουσιαστική και αποδοτική προσθήκη του Γενάρη. Είναι ένας διεμβολιστής ακραίος που πατάει διαρκώς περιοχή, που έχει εναλλαγές θέσεων, που διαθέτει καλή ντρίμπλα και αντίληψη και που φυσικά σκοράρει. Στον Ολυμπιακό έχει παίξει στο πρωτάθλημα σε 2 ματς με 1 γκολ σε 5 τελικές, 5 γεμίσματα, 1 κλέψιμο και 120 λεπτά συμμετοχής. Στον Πανιώνιο είχε 14 ματς στο πρωτάθλημα με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 38 τελικές, 28 γεμίσματα, 10 κλεψίματα και 4 επεμβάσεις αλλά και 14 φάουλ υπέρ σε 1.282 λεπτά. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης είχε 7 γκολ και 1 ασίστ.
Ένα άλλο στοιχείο εκτός φυσικά από το ότι πρόκειται για Έλληνα παίκτη από τον Πανιώνιο, απ' όπου σχεδόν όλες οι μεταγραφές του έχουν βγει του Ολυμπιακού, είναι το πόσο πιστεύει τον παίκτη ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει δείξει εξαρχής την εκτίμησή του στον Μασούρα και αυτό τον προβληματίζει πολύ και για την ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου. Στον Ολυμπιακό ως επί το πλείστον παίζει εξτρέμ αλλά φέτος στον Πανιώνιο έχει παίξει και ως επιτελικός χαφ αλλά και σαν δεύτερος κυνηγός. Παράλληλα ο Μασούρας είναι ένα παιδί που ξέρει καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και τις απαιτήσεις του αλλά και έχει την θέληση και τις ικανότητες να καθιερωθεί και να πετύχει.
- Δείτε εδώ ξανά τα γκολ στο Ολυμπιακός - ΑΕΛ με το πρώτο χρονικά να είναι του Μασούρα μετά την ασίστ του Νάτχο. Πιο κάτω ψηφίστε στο σχετικό poll και στην Gallery δείτε τα stats του Έλληνα διεθνή στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα