«Δανεικός για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ» (pics)

«Δανεικός για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ» (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
«Δανεικός για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ» (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο εξάμηνος δανεισμός του 26χρονου μέσου από την Πόρτο, όπως γράφεται και στον πορτογαλικό Τύπο.

Ο 26χρονος μέσος, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιο του ως το 2021 με τους «δράκους», με το «Δικέφαλο» να έχει διασφαλιστεί με την ύπαρξη ρήτρας σε περίπτωση που θελήσει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την «Record» ο Ολιβέιρα έρχεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Πόρτο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

«Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στο δρόμο για τον ΠΑΟΚ», γράφει στον τίτλο της η Diário de Notícias της Λισαβόνας, επισημαίνοντας πως ο Πορτογάλος μέσος «έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η προτιμότερη λύση που επιλέχθηκε και από τις δύο πλευρές ήταν να αποχωρήσει για να βρει μια ομάδα που θα παίζει περισσότερο».

Αυτή θα είναι η τρίτη εμπειρία του Ολιβέιρα εκτός Πορτογαλία, μετά την παρουσία του ως δανεικός στη Μαλίν (2011/12) και στη Ναντ (2015/16) μαζί με τον νυν προπονητή της Πόρτο.

«Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πλησιάζει στον ΠΑΟΚ», αναφέρει η «OJOGO», τονίζοντας πως στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο Κονσεϊσάο είχε βρει στο πρόσωπο του 26χρονου μέσου τη λύση για να καλύψει το κενό του Ντανίλο στη μεσαία γραμμή της Πόρτο «ωστόσο φέτος σχεδόν εξαφανίστηκε από τις επιλογές του φτάνοντας μέχρι το σημείο να είναι για περισσότερο από ένα μήνα χωρίς να κληθεί στις επιλογές του προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα