Μαουρίτσιο: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη»

Gazzetta team
Μαουρίτσιο: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη»

bet365

Ανακουφισμένος από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα κι έτοιμος για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε μετά το παιχνίιδ ο Μαουρίτσιο.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν το «τρίποντο» απέναντι στους Ηπειρώτες, με τον Βραζιλιάνο μέσο να στρέφει το «βλέμμα» στη συνέχεια της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

"Μπήκαμε σου παιχνίδι για να κερδίσουμε. Παρότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες και εγώ έχασα δύο που δεν... χάνονται. Ευτυχώς πετύχαμε γκολ και πήραμε την νίκη. Ξεχνάμε το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο. Κρατάμε τα θετικά, σε τέτοιου είδους παιχνίδια κοιτάμε το αποτέλεσμα και την δημιουργία πολλών ευκαιριών".

Ερωτηθείς για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: "Θέλουμε να πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια είναι ωραία. Τους σεβόμαστε αλλά θα πάμε για την νίκη. Θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση".

Τέλος τόνισε: "Νομίζω αυτά τα παιχνίδια είναι θετικά για όλους. Είναι σημαντικό τα γκολ να μπαίνουν από παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο. Έχουμε βάθος και συνολικά η ομάδα έχει ποιότητα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα