Ευθύνη το να έχεις απογόνους Αλέξη Κούγια

Ευθύνη το να έχεις απογόνους Αλέξη Κούγια

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Ευθύνη το να έχεις απογόνους Αλέξη Κούγια

bet365

Ο Χρήστος Κιούσης γράφει για την πρωτοφανή σε περιεχόμενο αναφορά του Αλέξη Κούγια στον Άγγελο Αναστασιάδη

Τον Άγγελο Αναστασιάδη ούτε τον έχω γνωρίσει ποτέ, ούτε μάλλον θα τον γνωρίσω προσεχώς. Ιδιαίτερη άποψη δεν έχω για την προπονητική του αξία και δεν ήμουν και ποτέ fan της λογικής των «Αγγελόσκυλων» που έβγαιναν και τον λιβάνιζαν στα αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης όταν ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ. Κανείς όμως δεν τον λιβάνισε όσο τον λιβάνισε ο Αλέξης Κούγιας την ημέρα της πρόσληψής του στην ΑΕΛ. Θυμάται άραγε τα ίδια του τα λόγια ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ ;

Στο πέρασμα του Αναστασιάδη από τον Παναθηναϊκό δεν τρελάθηκα κιόλας με την περιβόητη συνέντευξη τύπου όπου το κεφάλι ήταν σκυμμένο λες και χάσαμε άνθρωπο και τα «θάνατος» ακούγονταν λες και πηγαίναμε στον πόλεμο. Ούτε πιστεύω πως βοήθησε και ιδιαίτερα η Παναγία για να κερδίσουμε 3-1 με μπαλάρα την Γιούβε, ο Πάολο Σόουζα βοήθησε, ο Νίκος ο Λυμπερόπουλος, ακόμα κι ο ίδιος ο Άγγελος αλλά η Παναγία δεν πιστεύω να παραασχολήθηκε.

Έφτασε η ώρα που πρέπει να πληρωθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης εξαιτίας της υπογραφής συμβολαίου στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τώρα ο Αναστασιάδης δεν είναι άξιος λιβανίσματος. Αντίθετα ο Αναστασιάδης είναι άξιος ειρωνείας και της χειρότερης προσβολής που μπορεί να του απευθυνθεί. «… ο άνθρωπος δεν ευτύχησε και δεν βοηθήθηκε από τον Θεό και την Παναγία να αποκτήσει απογόνους».

Τι να πουν και οι απόγονοι που δεν βοηθήθηκαν από κανέναν Θεό και καμία Παναγία να μην τρέμει το φυλλοκάρδι τους κάθε φορά που ανοίγουν μια ιστοσελίδα ή ένα ραδιόφωνο για το τι θα ακούσουν τα αυτάκια τους από τους γονείς τους ; Ο χωρίς απογόνους Αναστασιάδης μπορεί να γυρίσει σπίτι προσβεβλημένος και απογοητευμένος από την συμπεριφορά του φανατικού του προ μηνών θαυμαστή. Ο με απογόνους Πρόεδρος πόσο μάγκας θα αισθανθεί στον καθρέφτη των ματιών των παιδιών του ;

Ας μην υπέγραφες συμβόλαιο με τον συνταξιούχο, παρωχημένο Αναστασιάδη κύριε Κούγια και κάθε παντοδύναμε Πρόεδρε ελληνικής ΠΑΕ που έχετε τα συμβόλαια για σουπλά φαγητού. Αφού το υπέγραψες με την φαρδιά πλατιά διάσημη υπογραφή σου, θα έχεις και συνέπειες, αλλιώς μπες και προπόνησε μόνος σου. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν ξέρει την μπάλα που ξέρεις εσύ, ο αδικοχαμένος Γιόχαν Κρόιφ και Πεπ Γκουαρντιόλα μαζί της Πετρούπολης.

Η κακή μπάλα, οι προσλήψεις, οι απολύσεις, η διαιτησία, το ξύλο, τα εμετικά πρωτοσέλιδα, τα ξεκατινιάσματα, οι υπερκοριοί και τα στημένα νόμιζα ήταν ο πάτος του σιχαμένου ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως όχι, υπάρχει πάντα ένας τυφλοπόντικας που μπορεί να σκάψει και πιο κάτω τόσο αισθητικά όσο και ηθικά.

Ο Αναστασιάδης μπορεί να είναι συνταξιούχος, παρωχημένος και υπερτιμημένος «που δεν ευτύχησε να αποκτήσει απογόνους». Εμείς που αποκτήσαμε, είμαστε αρκετά άνθρωποι για να αντιληφθούμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στους απογόνους ή οι δικοί μας απόγονοι δεν ευτύχησαν να έχουν γονείς-ανθρώπους με συναίσθηση της ευθύνης τους;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.