Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές σφυρίζουν με φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές σφυρίζουν με φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ»

bet365

Εκνευρισμένος με τους διαιτητές αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκρυψε ούτε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ούτε στη συνέντευξη Τύπου τα νεύρα του για τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με τις καθυστερήσεις μετά την ισοφάριση, καθώς και με τον διαιτητή Φωτιάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τον εκνευρισμό που έβγαλε μετά το τέλος του αγώνα: «Κρατάω αυτά τα λόγια που είπα, είμαι πιο ήρεμος τώρα αλλά δεν αλλάζω την άποψη μου. Σέβομαι κάθε στρατηγική, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Το να είσαι 30 λεπτά στον αγώνα και να αρνείσαι να παίξεις δεν είναι αποδεκτό. Το δεύτερο με το οποίο είμαι εκνευρισμένος είναι με τους διαιτητές.

Για το αν οι διαιτησίες είναι απόρροια της επίθεσης στον Τζήλο: «Δεν θέλω να μπω περισσότερο στο πρόβλημα, σαν προπονητής πρέπει να λέω τα πράγματα όπως έχουν για την ομάδα μου και αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να τις πάρουν άλλοι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σχεδιάζεις κάτι όμως μπορούν να συμβούν πράγματα στο γήπεδο, που μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Φέραμε την μπάλα στην περιοχή, είχαμε ευκαιρίες μπροστά από την εστία και ενδεχομένος θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα».

Για την παρουσία των Γιαννούλη, Μίσιτς και Σφιντέρσκι: «Είναι πολύ δύσκολο να μην μπορώ να πω κάτι κάλο για αυτούς τους παίκτες. Λαμβάνοντας υπόψη και το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, είμαι ικανοποιημένος».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Άκπομ: «Είναι κάτι το οποίο ήταν σχεδιασμένο. Μέσα στο ημίχρονο μίλησα με τον Πέλκα και ο ίδιος μου είπε ότιθα άφηνε τον Άκπομ να το εκτελέσει. Θα πρέπει να περιμένει για την επόμενη εκτέλεση πέναλτι ο Άκπομ, θα τα κερδίζει για εμάς όπως έκανε σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα