Πετράκης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, είναι κρίμα»

Gazzetta team
Πετράκης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, είναι κρίμα»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της Τούμπας εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, μιλώντας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι Ηπειρώτες κρατούσαν στα «χέρια» τους τον βαθμό της ισοπαλίας ως το 87', όταν ο Σβιντέρσκι σκόραρε για τη νίκη του ΠΑΟΚ, απογοητεύοντας τον προπονητή του ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν μα δύσκολη αποστολή για εμάς από την αρχή κόντρα σε μια καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαι στεναχωρημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γιατί μέσα από την προσπάθεια μας πιστεύω, ότι μας άξιζε κάτι από το παιχνίδι.

Η μπάλα έκατσε στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και δεχτήκαμε το γκολ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα