Λουτσέσκου: «Ντροπή του ΠΑΣ, το σκορ έπρεπε να είναι 7-1»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ντροπή του ΠΑΣ, το σκορ έπρεπε να είναι 7-1»

bet365

Γεμάτος ένταση ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την τακτική των φιλοξενούμενων με τις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτική νίκη απέναντι στους Ηπειρώτες (2-1), με τον Ρουμάνο τεχνικό να ψέγει τους τελευταίους για τον τρόπο με τον οποίον συμπεριφέρθηκαν μετά την ισοφάριση του Μάνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Δεν είμαι χαρούμενος για τίποτα, παρά μόνο για την ομάδα μου. Όλα όσα είδα από τους αντίπαλους είναι απογοητευτικά. Το σκορ έπρεπε να είναι 6-1 ή 7-1. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε ο ΠΑΣ σήμερα, αλλά αυτό που έκανε σήμερα δεν είναι ποδόσφαιρο. Ξόδεψαν 60' για να προκαλούν, χωρίς να παίξουμε ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω τα πάντα στο ποδόσφαιρο, τακτικές, τα πάντα, αλλά όχι τέτοια πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα