ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Βαζ, παίρνει και Σακόρ!

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Βαζ, παίρνει και Σακόρ!

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Βαζ, παίρνει και Σακόρ!

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Πορτογάλος Ρικάρντο Βαζ, με τους Κρητικούς να φέρνουν και τον Βαγιεμπάχ Σακόρ.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαζ για 2.5 χρόνια, ο οποίος έρχεται για να προσθέσει ποιότητα στα εξτρέμ των Κρητικών και να τους βοηθήσει στη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικάρντο Βαζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994 αγωνίστηκε στην Estoril από το 2013 ως το 2015, με τη φανέλα της οποίας είχε τρεις συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa league τη σεζόν 2014-15.

Στην ομάδα της πατρίδας του έμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την ισπανική Reus Deportiu, με την οποία έπαιξε αρχικά στο πρωτάθλημα της Segunda B. Ως το φινάλε της σεζόν πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του καταλανικού συλλόγου, με 27 συμμετοχές και τρία γκολ. Η Reus προβιβάσθηκε στη Segunda Division και στα επόμενα 2,5 χρόνια ο Βαζ έπαιξε συνολικά σε 49 αγώνες, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Πορτογάλος άσος αγωνίστηκε σε 15 ματς, σκοράροντας μια φορά.

Ο Ρικάρντο Βαζ έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ρικάρντο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Και νέο χτύπημα!

Μάλιστα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν θα είναι η μόνη χειμερινή προσθήκη του ΟΦΗ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κρητικοί θα αποκτήσουν και τον Βαγιεμπάχ Σακόρ. Ο 23χρονος μέσος, μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός, αποτελεί από καιρό πρωταρχικό τους στόχο για τα μετόπισθεν και από το «Γεντί Κουλέ« ήταν σε σχετικές επαφές με τη Γκέτεμποργκ. Τελικά προχώρησαν στο deal καταβάλλοντας και ένα ποσό στην ομάδα της Σουηδίας (μετρά 25 συμμετοχές και 5 γκολ από το 2017) και έτσι ο Νορβηγός (διεθνής με όλες τις «μικρές» της σκανδιναβικής χώρας), είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα