Αντωνιάδης, Δομάζος: «Έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί ο Αλαφούζος»

Gazzetta team
Αντωνιάδης, Δομάζος: «Έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί ο Αλαφούζος»

bet365

Αφού έχρισαν φαβορί για το πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ και τόνισαν πως όσα είχε αναφέρει η Δέσποινα Παπαδοπούλου είναι αθλιότητες, στην συνέχεια οι Αντωνιάδης, Δομάζος επισήμαναν πως έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός και πως ο Αλαφούζος δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά ο κοντός και ψηλός του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ανέφεραν τα εξής:

-Ποια είναι η άποψή σας για το πρωτάθλημα που βλέπουμε σήμερα;

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Εμένα μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι ότι παίζεται πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα νικήσει την Κυριακή και αυτό είναι καλό. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να μην μας σπάσει το αήττητο, αν και τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, θα ήταν ωραίο να μας σπάσει το ρεκόρ μία ομάδα εκτός ΠΟΚ.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Βλέπουμε ότι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός είναι τόσους βαθμούς πίσω, αυτές οι ομάδες κάθε χρόνο έκαναν πρωταθλητισμό και φέτος... δεν υπάρχουν.

-Θεωρείτε ότι ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ να επανέλθει στην κορυφή;

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Πρέπει να πω ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ του 1972 ήταν η καλύτερη. Τότε, όμως είχε ένα ελάττωμα, όποτε ερχόταν στην Αθήνα, είτε με Απόλλωνα, είτε με Αθηναϊκό, έχανε πολύ εύκολα. Ενώ ο σημερινός ΠΑΟΚ δε χάνει εύκολα εκτός έδρας. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έχουν καταλάβει ότι πρέπει να παίρνουν και τους αγώνες εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής είναι η πιο σταθερή ομάδα, παίρνει τα παιχνίδια εκτός έδρας και για αυτό είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ. Αν ξεπεράσει άλλα 2-3 δύσκολα ματς που έχει ίσως να σπάσει και το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού».

-Ποιος πιστεύετε πως είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο αυτό και τι πρέπει να αλλάξει;

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Είναι στενόχωρο όλο αυτό, έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να μπει ένας νέος επενδυτής με όραμα, με σκοπό να φτιάξει νέο γήπεδο, χωρίς γήπεδο δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα.

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Ο Παναθηναϊκός είναι γωνιακό μαγαζί, όλο και κάποιος θα τον πάρει, το πιστεύω».

-Πιστεύετε ότι ο Αλαφούζος μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω;

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να φτάσει τον Παναθηναϊκό εκεί που τον έφτασαν άλλοι πρόεδροι. Διαβάζουμε στις εφημερίδες ότι κάποιοι ενδιαφέρονται να πάρουν την ομάδα, αλλά τελικά βλέπουμε να μη γίνεται τίποτα.

-Ο Γιώργος Δώνης είναι δική σας ανακάλυψη κύριε Δομάζο;

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Ναι, θυμάμαι πως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μου είπε να πάω στην Παιανία να δω έναν μικρό. Όποτε ήθελε κάτι, ζητούσε τη γνώμη μου. Πήγα λοιπόν και εκεί υπήρχε ένα ξερό γήπεδο. Είδα τον Δώνη και τον ρώτησα τι θέση παίζει και μου είπε εξτρέμ. Εν τω μεταξύ, είχε έρθει χωρίς παπούτσια, "πας στον πόλεμο χωρίς τα παπούτσια σου;" τον ρώτησα. Τον δοκίμασα για κανα δεκάλεπτο και μου άρεσε που πήγαινε πάνω στον αντίπαλο για να ντριπλάρει, να ελευθερώσει χώρο για τους άλλους. Πήγα στον Βαρδινογιάννη και του είπα ότι ο μικρός έχει στοιχεία, δεν είναι για την πρώτη ομάδα, αλλά πάρ’ τον. Πρέπει να ήταν 16 χρόνων τότε. Πλέον, έχει γίνει καλός προπονητής και δεν έχει την ελληνική νοοτροπία, επειδή έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, κι αυτό μου αρέσει. Στον Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να προσπαθήσουν όλοι μαζί και όχι μόνο ο Δώνης, αλλά και οι παίκτες. Χρειάζονται πάντως 2-3 έμπειρους με όνομα ώστε να μπορέσουν να τους βοηθήσουν».

-Ο Παναθηναϊκός είχε αποδεδειγμένα διοικητική ηρεμία την εποχή του Βαρδινογιάννη...

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πρόσφερε σιγουριά και ασφάλεια στον Παναθηναϊκό».

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Χωρίς καμιά αμφιβολία. Υπήρχε διοικητική ηρεμία και οικονομική άνεση. Επίσης, στον παρεξηγημένο πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, υπήρχε κι εκεί άνεση και ηρεμία. Έγιναν κάποια λάθη, έμειναν, δεν απαντήθηκαν...»

-Ξεχωρίζετε κάποιον παίκτη από τους... μικρούς του Παναθηναϊκού;

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Δεν θέλω να λέω ονόματα γιατί θα κάνω κακό στα παιδιά. Αυτά τα παιδιά, αυτή τη στιγμή, έχουν κερδίσει το πρώτο λαχείο και δεν πρέπει να το αφήσουν».

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Στην παλαιά ενδεκάδα που είχε ο Παναθηναϊκός με παικταράδες δεν θα έπαιζαν, θα έμπαιναν 1-2 ως αλλαγή. Σήμερα περιμένουμε να μας σώσουν. Υπάρχουν μικροί που έχουν δείξει καλά στοιχεία. Ο Νίνης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Παναθηναϊκό, που είναι τώρα;»

-Ποιόν θεωρείτε ως τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών;

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Εγώ προτιμώ τον Πελέ».

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Κι εγώ Πελέ θα έλεγα».

-Ισχύουν οι ισχυρισμοί της Δέσποινας περί χρηματισμού του Ερυθρού Αστέρα τότε;

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Αθλιότητες του αισχίστου είδους».

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Αυτά τα λένε στο καφενείο».

-Η Εθνική ομάδα περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια

ΔΟΜΑΖΟΣ: «Νομίζω ότι με τον Αναστασιάδη θα πάει πολύ καλά. Γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία και τους παίκτες, κάτι που είναι σημαντικό. Υπάρχουν καλοί ξένοι προπονητές, αλλά προτιμώ Έλληνα στην εθνική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα