Ζαμπά: Ο «Mr. Ασίστ» του ΠΑΟΚ! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ζαμπά: Ο «Mr. Ασίστ» του ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Επτά μήνες μετά την αποχώρηση του από τη Ρωσία και την Αχμάτ Γκρόζνι, ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι, βρίσκει τον καλό εαυτό του και το δείχνει με τις ασίστ και τα γκολ του.

Λίβερπουλ - Λέστερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος βλέπουν τον νεαρό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να ανεβάσει τα νούμερα και τις προσωπικές επιδόσεις του, έχοντας φτάσει τα έξι γκολ και τις εννιά ασίστ.

Με τις δύο ασίστ που έδωσε στον Άκπομ κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ έφτασε στις πέντε στο πρωτάθλημα και είδε το όνομά να μπαίνει στην πρώτη θέση της λίστα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες ασίστ, ξεπερνώντας τους Φορτούνη, Ελαμπντελαουί,, Χατζηγιοβάνη και τον συμπαίκτη του, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ακολουθούν με τέσσερις ασίστ.

«Έκανα ένα καλό ξεκίνημα και βοήθησα τους συμπαίκτες μου ώστε να πάρουμε το θετικό αποτελέσματα. Αυτή η νίκη (σ.σ. κόντρα στον ΟΦΗ) ήταν ένα σημαντικό βήμα στην κούρσα του τίτλου. Η ομάδα είναι ενωμένη και παίζουμε καλά μαζί. Οσο για μένα, χρησιμοποιώ το κύριο χαρακτηριστικό μου, δηλαδή την ταχύτητα και προσπαθώ έτσι να… εκπλήσσω τον αντίπαλο αμυντικό. Νομίζω πως αυτό δούλεψε καλά στον αγώνα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός στην «lance.com».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα