ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ και ο Κάνιας ενόψει ΠΑΣ

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ και ο Κάνιας ενόψει ΠΑΣ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ και ο Κάνιας ενόψει ΠΑΣ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προφυλάσσει τον Ισπανό μέσο του ΠΑΟΚ ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν, ενώ δεν έχει στην αποστολή τους δύο τιμωρημένους (κάρτες) Βιεϊρίνια, Σάχοφ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια, Σάχοφ και ο τραυματίας Κάνιας, ο οποίος προφυλάσσεται ενόψει των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν στο πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Το πρόγραμμα της Τρίτης (29.01) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να μην… καταπονηθεί περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας και αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Δικέφαλος έχει τρεις απουσίες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τους τιμωρημένους Σάχοφ, Βιεϊρίνια και τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης , Μάτος, Γιαννούλης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα