Πασχαλάκης: «Έτοιμος να δικαιώσω τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη»

Πασχαλάκης: «Έτοιμος να δικαιώσω τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Έτοιμος να δικαιώσω τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη»

bet365

Τα βραβεία «Play of the Month» και «Nak Play of the Month» για τον Δεκέμβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα παρέλαβαν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Έβγεν Σάκχοφ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να δηλώνει χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του και τον Ουκρανό μέσο να τον χαρακτηρίζει... τρελό τύπο και «κέρβερο» στα γκολπόστ!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εμφανίστηκε δικαιωμένος για την εμπιστοσύνη της οποίας πλέον απολαμβάνει στην Τούμπα, δηλώνοντας έτοιμος για ακόμα καλύτερες στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το βραβείο του Play of the Month: «Είναι ευχάριστες νότες για έναν ποδοσφαιριστή και δείχνει την δουλειά που κάνουμε στην ομάδα».

Για το αν θυμάται την απόκρουση στο ματς με την Τσέλσι: «Πως είναι δυνατόν να μην την θυμάμαι. Ήταν μια δύσκολη απόκρουση, ήθελα να υπάρχει και η νίκη της ομάδας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του, αλλά και τους συμπαίκτες μου που είναι πάντα δίπλα μου».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Η ομάδα έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, τόσο ο προπονητής, όσο και η διοιήκηση και πραγματικά θέλω να διακαιώσω όσους με πιστεύουν και όσους δεν με πίστευουν, θέλω να καταφέρω να τους αλλάξω άποψη».

Από την πλευρά του ο Εβγέν Σάκχοφ, που παρέλαβε το βραβείο "Νak Play Of The Month Νοεμβρίου", αναφέρθηκε στις 100 συμμετοχές του με τα «ασπρόμαυρα» και τις καλύτερες στιγμές του στη Θεσσαλονίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον Πασχαλάκη που τον είχε δίπλα του στην βράβευση: "Είναι τρελός (σ.σ. γέλια)! Είναι σημαντικός για εμάς, κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη και αισθανόμαστε ασφάλεια όταν τον έχουμε κάτω από τα δοκάρια".

Για την ασίστ που έβγαλε στο ματς με την ΑΕΛ: "Ήταν σημαντικό το σημείο του αγώνα, θέλαμε να το κερδίσουμε κόντρα σε δύσκολη ομάδα, είδα τη κίνηση του Άκπομ και έδωσα την πάσα. Όλοι χάρηκαν στην ομάδα, ο κόσμος, το γκολ έκρινε την αναμέτρηση, έκανα την δουλειά μου και είμαι χαρούμενος για το βραβείο".

Για το ότι κάθε Ιανουάριο ανεβαίνει η απόδοσή του: "Όχι δεν αλλάζει κάτι σε εμένα και στο πρώτο μισό της σεζόν έχω κάνει καλά παιχνίδια, θα μπορούσα και παραπάνω γκολ, χαίρομαι που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθάω την ομάδα, θέλω να συνεχίσω σε αυτό το δρόμο".

Για τις 100 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ποια ξεχωρίζει: "Δεν θέλω να σκέφτομαι κάποια συγκεκριμένη, βέβαια μου έχει μείνει ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό, είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι και ανατρέψαμε την κατάσταση στην Τούμπα κερδίζοντας με 4-0, όλη η ατμόσφαιρα σε εκείνο το ματς μου έχει μείνει, όλοι δούλεψαν γι’αυτό, ήταν κάτι το ξεχωριστό".

Για το τι θέλει να ξεχάσει: "Στη ζωή μου δεν σβήνω κάτι από το παρελθόν, πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να προχωράς, να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος".

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε ο Πασχαλάκης για τον Σάκχοφ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να απαντάει: "Πιστεύω πολύ σε αυτόν τον παίκτη, είναι ένας ποδοσφαιριστής που όταν μπαίνει δίνει το 100%, άρα εκείνη την στιγμή αν μπει στον αγωνιστικό χώρο, νιώθω αυτοπεποίθηση και βοηθάει την ομάδα στα μέγιστα. Είναι ένα παιδί που δουλεύει συνεχόμενα και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά αλλά και τα παιδιά που είναι από πίσω και τον βλέπουν, έχει βοηθήσει στα μέγιστα και θυμάμαι πέρυσι στα παιχνίδια του Κυπέλλου ότι έμπαινε μέσα και η συμβολή του ήταν τεράστια. Είναι ένας άξιος επαγγελματίας και χωρίς την συμβολή του δεν θα είχαμε καταφέρει πράγματα, χαίρομαι που τον έχω συμπαίκτη, άρα αν ρωτάτε εμένα, θα ήθελα να τον έχω μαζί μου".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα