Χωρίς Φατιόν, Γκοΐκοβιτς και Ντέλετιτς με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Χωρίς Φατιόν, Γκοΐκοβιτς και Ντέλετιτς με Ολυμπιακό

bet365

Ακόμα μία απουσία για την ΑΕΛ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός των Φατιόν και Γκοΐκοβιτς δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Ντέλετιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

Μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και την σημαντική ισοπαλία παρότι αγωνιζόταν από το 2' με παίκτη λιγότερο, η ΑΕΛ δίνει την Τετάρτη ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για την ακρίβεια φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, με τον Τζιανλούκα Φέστα να έχει σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα εκτός του Φατιόν που είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες και είχε δηλωθεί να μείνει εκτός με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, προστέθηκαν ακόμα δύο. Ο λόγος για τον Γκοΐκοβιτς που αντίκρισε την κόκκινη στο ματς με τους «πράσινους», αλλά και ο Ντέλετιτς που απέναντι στο «τριφύλλι» συμπλήρωσε 4 κίτρινες και αποφασίστηκε να την εκτίσει στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα