Γενική είσοδος 7 ευρώ στην προπώληση για το Λαμία - Απόλλων

Γενική είσοδος 7 ευρώ στην προπώληση για το Λαμία - Απόλλων

Gazzetta team
Γενική είσοδος 7 ευρώ στην προπώληση για το Λαμία - Απόλλων

bet365

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/01, 16:00), με τη φθιωτική ΠΑΕ να ενημερώνει για προπώληση στα 7 ευρώ και στα 10 για την ημέρα του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα της 15ης (εξ αναβολής) Αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018-2019, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, την Τετάρτη 30/1 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:

Προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται:

Την Δευτέρα (28/1) και την Τρίτη (29/1) από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.

Η Γενική Είσοδος στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 7€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 20€.

—————————————————————————————————————————

Την Τετάρτη (30/1) τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας θα ανοίξουν από τις 11:00 το πρωί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η Γενική Είσοδος ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 10€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 25€.

—————————————————————————————————————————

Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2005) είναι 3€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 στις οποίες ΔΕΝ εκδίδονται παιδικά εισιτήρια.

* Υπενθυμίζεται ότι όσοι φίλαθλοι είχαν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο πριν την αναβολή του αγώνα αυτό ισχύει κανονικά για την Τετάρτη.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα