ΠΑΟΚ: Σπάει τα ρεκόρ (και) με καλό ποδόσφαιρο!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Σπάει τα ρεκόρ (και) με καλό ποδόσφαιρο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ παραμένει απλησίαστος, γίνεται παραγωγικός, προσφέρει γκολ και θέαμα στην κούρσα προς τον τίτλο, διαλύοντας κάθε ρεκόρ και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία! Το gazzetta.gr αναλύει…

Αλαβές - Ράγιο Βαγιεκάνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας των οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αρχίζει και διώχνει τις όποιες αμφιβολίες για την πρωτιά, αν και υπάρχουν άλλοι 13 «τελικοί» για την αήττητη ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το μεγάλο σερί

Με την άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ, την όγδοη διαδοχική μετά τη μοναδική ισοπαλία του στο Περιστέρι, βελτίωσε ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του στους πρώτους 17 αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» πότε ξανά δεν είχε 16 νίκες και μόνο μία ισοπαλία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ αρχίζει να απειλεί σοβαρά το σπουδαίο ρεκόρ της τρομερής ομάδας του Λες Σάνον, που την σεζόν 1972-73 είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα αήττητος στα πρώτα 19 ματς με 16 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Καλύτερη επίθεση και άμυνα

Με το 4-0 επί των Κρητικών οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τα 34-6 γκολ, που είναι καλύτερη επίδοση από την αντίστοιχη περσινή (32-7) στο ίδιο διάστημα αγώνων, ενώ διαθέτει πλέον την καλύτερη επίθεση (34 τέρματα υπέρ) και άμυνα (6 τέρματα κατά) του πρωταθλήματος! Η ΑΕΚ έχει πετύχει τρία λιγότερα γκολ (31) και ο Ολυμπιακός επτά (27) από τον ΠΑΟΚ που σκοράρει 2 γκολ και δέχεται μόλις 0,35 γκολ ανά αγώνα.

Με την εκπληκτική πορεία τους οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν μετατρέψει σε «κάστρο» την Τούμπα, όπου έχουν πλέον φτάσει τις 22 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και η τελευταία ήττα τους στο… γήπεδο καταγράφεται το Μάιο του 2017 στα πλέι οφ από τον Παναθηναϊκό.

Οι έξι αήττητες ομάδες

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ (9-0-0) και εκτός έδρας (7-1-0) του πρωταθλήματος, ενώ με απολογισμό 16-1-0 είναι μαζί με: Γιουβέντους (19-2-0), Ερυθρό Αστέρα (19-2-0), Παρί Σεν Ζερμέν (18-2-0), Σάλτσμπουργκ (15-3-0), Μακάμπι Τελ Αβίβ (15-4-0) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (14-4-0), οι επτά μοναδικές αήττητες ομάδες σ’ όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα