Το... αχτύπητο δίδυμο των Φορτούνη - Λάζαρου (vid, pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το... αχτύπητο δίδυμο των Φορτούνη - Λάζαρου (vid, pics & poll)

bet365

Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε η τρομερή ποδοσφαιρική... χημεία που έχουν οι Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και μάλιστα με εμφατικό τρόπο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.
Είναι δύο σημεία αναφοράς για το τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης. Ανεξάρτητα από αυτό όμως για ακόμα μία περίπτωση και ειδικότερα στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός φάνηκε το πόση μεγάλη ώθηση δίνει ο ένας στον άλλον. Η εξαιρετική συνεργασία τους στα δύο γκολ των Πειραιωτών ανέδειξε και πάλι την ποδοσφαιρική... χημεία που έχουν.
Δεν είναι τυχαίο. Αμφότεροι χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποιότητα και ενώ είναι και φίλοι εκτός γηπέδου, κάτι που επίσης παίζει τον ρόλο του. Και τα δύο τέρματα στο γήπεδο της Τρίπολης ήταν εξαιρετικά. Στο πρώτο στο 28' ο Χριστοδουλόπουλος έχει δει την κίνηση του Φορτούνη και το πως φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Στο 50ό λεπτό ο αρχηγός του Ολυμπιακού του το ανταποδίδει με σούπερ φάουλ με φάλτσο για να σκοράρει ο Λάζαρος. Με αυτά και με αυτά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφτασε τα οκτώ γκολ και την μία ασίστ σε 21 ματς φέτος. Στο πρωτάθλημα έχει τρία τέρματα και μία ασίστ σε 13 παιχνίδια με 32 κεφαλιές, 26 γεμίσματα, μία απόκρουση, 10 κλεψίματα, 5 επεμβάσεις και 27 φάουλ υπέρ.
Ο Φορτούνης είναι πια μία ανάσα το double double έχοντας 9 γκολ και 10 ασίστ σε 28 αγώνες φέτος. Στο πρωτάθλημα σε 16 αναμετρήσεις έφτασε τα 4 γκολ και τις 4 ασίστ με 37 τελικές, 139 γεμίσματα, 13 κλεψίματα, μία επέμβαση και 49 φάουλ υπέρ. Το πλέον σημαντικό βέβαια είναι το στοιχείο που προαναφέραμε. Το πόσο βοηθάει ο ένας τον άλλο. Το πόσο βελτιώνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και δίνει ο ένας στον άλλον την απαιτούμενη ώθηση. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως σε επίπεδο Ελλήνων μεσοεπιθετικών δύσκολα μπορεί να βρεθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ανάλογου επιπέδου και ποιότητας δίδυμο. Παίκτες με διαρκή κίνηση, με εναλλαγές θέσεων αλλά και που βλέπουν γήπεδο και συνεργάζονται τόσο καλά έχοντας και τόσο καλές εμπνεύσεις.
- Δείτε εδώ τα γκολ από το Αστέρας - Ολυμπιακός και στην Gallery τα στατιστικά των δύο στο πρωτάθλημα. Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα