Σάββας: «Θέλουν δεν θέλουν, το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός»

Σάββας: «Θέλουν δεν θέλουν, το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Σάββας: «Θέλουν δεν θέλουν, το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός»

bet365

Λάβρος κατά της διαιτησίας ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης, κάνοντας λόγο για... μικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου αναφορικά με τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και υπογραμμίζοντας πως αυτός θα σηκώσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του Αστέρα (0-2) ενθουσίασε τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου, που συνεχάρη τους παίκτες και... απασφάλισε κατά πάντων, κυρίως σε σχέση με τη διαιτησία στα παιχνίδια των Πειραιωτών και κάνοντας λόγο για συστηματική αδικία από πλευράς της ΚΕΔ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα αρχίσω να συγχαίρω πρώτα τον κόσμο που ήρθε κατά εκατοντάδες, χιλιάδες μπορώ να πω στο γήπεδο. Ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας, όλο το ματς δεν σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα. Ήταν πάρα πολύ κόσμιοι. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, θα γίνει πολύ καλύτερος στο μέλλον. Σήμερα όμως φάνηκε η παντοδυναμία του Ολυμπιακού. Μου άρεσε και η ιαχή των φιλάθλων μας για το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να φωνάζουν σε όλα τα ματς, όχι να βρίζουν.

Είδαμε χθες και τη μικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου. Έχω όλες τις κασέτες για όσα γίνονται, θα τις στείλω στο εξωτερικό για να δουν τη γύμνια τους. Επιτρέπεται να μην ξέρουν οι διαιτητές τους κανόνες; Ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα, καμία σχέση με τις άλλες ομάδες, είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα. Ο κος Τριτσώνης δεν έχει δουλειά στην ΚΕΔ, ούτε ο Πορτογάλος. Εμείς έχουμε αποικία Πορτογάλων στον Ολυμπιακό και κανείς δεν έχει πει καλή κουβέντα για αυτόν. Μόνο δύο ομάδες ευνοούνται φέτος. Αν θέλουν να το κάνουν έτσι το πρωτάθλημα, δεν θα τους περάσει. Ας κοιτάξουν αμέσως τι γίνεται. Υπάρχει κίνδυνος. Πρώτα στην ΕΠΟ και μετά την ΚΕΔ. Πρέπει να τις αλλάξουν, να φύγουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα θέλουν δεν θέλουν και με ξένους διαιτητές. Εγώ θέλω να δώσω χαιρετισμούς στον πρόεδρο και να σας πω ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι πήγα και έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές. Πρώτη φορά το κάνω φέτος. Τους συγχαίρω για το 50-50 που έπαιξαν και γιατί είναι νέα παιδιά, όλοι 30 ετών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα