Όλοι «πάνω» στον Μελίσσα στο φινάλε (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Όλοι «πάνω» στον Μελίσσα στο φινάλε (pics & vid)

bet365

Η Λαμία πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου, με τον Νίκο Μελίσσα να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση στην τελευταία φάση και τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Με ανατροπή η Λαμία πήρε το «τρίποντο» απέναντι στους Περιστεριώτες (2-1), πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και κάνοντας βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Σε ένα από τα «πρόσωπα» του αγώνα αναδείχθηκε ο τερματοφύλακάς της, Νίκος Μελίσσας, που λίγες μέρες μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και στην πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού στα πέναλτι, ο 26χρονος γκολκίπερ έδειξε την κλάση του και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μάλιστα στο πιο κρίσιμο ίσως χρονικό σημείο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Συγκεκριμένα στο 95', στην απέλπιδα προσπάθεια του «αστεριού» να ισοφαρίσει, ο Κουλούρης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Βάντερσον και άλλαξε πορεία. Ο Μελίσσας που κινούταν προς την άλλη μεριά, άλλαξε το σώμα του κι έπεσε στην άλλη γωνία, διώχνοντας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κομίνης σφύριξε τη λήξη.

Αυτή βρήκε άπαντες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς αγκαλιάζοντας τον Έλληνα τερματοφύλακα, που έγινε κεντρικός πρωταγωνιστής για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία των Φθιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα