Κυριάκος σε Ολυμπιακό: «Πνιγμένοι που προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος σε Ολυμπιακό: «Πνιγμένοι που προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους» (pic)

bet365

Στον Ολυμπιακό απάντησε κι ο ΠΑΟΚ μέσω του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκος.

Μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός εξαπόλυσε επίθεση κατά Σαββίδη, Μελισσανίδη, ΕΠΟ και Κυβέρνησης.

Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα λέγοντας «γελάει ο κόσμος» με όσα αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ ακολούθησε κι ο Κυριάκος Κυριάκος από την πλευρά του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι «οι πνιγμένοι προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους».

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην προεφηβική ηλικία τα παιδιά τείνουν να απαξιώνουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Κάποιοι στη συνέχεια ωριμάζουν. Άλλοι πάλι δεν τα κατάφεραν και βγάζουν διαρροές από τον Πειραιά. Καμία συμμετοχή στον εκνευρισμό που πάνε να δημιουργήσουν οι πνιγμένοι που προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους... Τη δουλειά μας αύριο! Τα ματς όπως αυτό με τον ΟΦΗ είναι εκείνα που θα κάνουν τα «μεγάλα ραντεβού» διαδικαστικού χαρακτήρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα