Βραζιλιάνο επιθετικο φέρνει ο ΟΦΗ που ρίχνει «δίχτυα» στη Λατινική Αμερική

Βραζιλιάνο επιθετικο φέρνει ο ΟΦΗ που ρίχνει «δίχτυα» στη Λατινική Αμερική

Δημήτρης Ρούσσος
Βραζιλιάνο επιθετικο φέρνει ο ΟΦΗ που ρίχνει «δίχτυα» στη Λατινική Αμερική

bet365

Κοντά στην απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Φελίπε Σόουζα Φερέιρα βρίσκεται ο ΟΦΗ, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει «δίκτυο» στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και να εντοπίζει ταλέντα. Ο ρόλος των Βέρα-Ίσις και η μεταγραφική πολιτική.

Με τις αλλαγές σε έμψυχο υλικό και τεχνική ηγεσία να είναι πολλαπλές το τελευταίο διάστημα, η μεταγραφική δραστηριότητα του ΟΦΗ αναδεικνύεται σε τουλάχιστον πλούσια, με πολλαπλή στόχευση.

Χιλιανό δημοσίευμα αποκάλυψε την πρόθεση των Ομιλιτών να αποκτήσουν τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, 20χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της πρώην ομάδας του Χάιμε Βέρα, Κουρίκο Ουνίδο. Οι συμπατριώτες του νέου προπονητή των Κρητικών αναφέρουν πως ο νεαρός επιθετικός θα αποκτηθεί ως δανεικός ως το καλοκαίρι του 2019 με οψιόν αγοράς, ενώ είναι μέρος της συμφωνίας με τους Βέρα και Ίσις από την Κουρίδο με τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για φέρελπι φορ του συλλόγου (21/05/98), με ύψος 1.85, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Αμέρικα, στη συνέχεια βρέθηκε σε αυτά της Ατλέτικο Μινέιρο και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κρουζέιρο, βρέθηκε στη Χιλή και υπό τις οδηγίες του Βέρα. Εκείνος τον ξεχώρισε και όπως φαίνεται, θέλει να τον κάνει κάτοικο Ηρακλείου, ενώ αναμένεται να έρθει άμεσα στην Κρήτη και να ενταχθεί στην ομάδα.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες πάντως, η κίνηση αφορά το μέλλον του ΟΦΗ και όχι το παρόν. Δεδομένης της επαγγελματικής απειρίας του παίκτη, η μεταγραφή του δεν επηρεάζει τη δραστηριότητα του συλλόγου στην αγορά και είναι ανεξάρτητη από την ενίσχυση του. Ανήκει δε σε μια συνολική στόχευση να «γεννηθεί» ένα δίκτυο σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική,το οποίο ουσιαστικά θα φέρνει στα ραντάρ ταλαντούχους παίκτες, για τους οποίους ο ΟΦΗ θα έχει τον πρώτο λόγο.

Στο πλαίσιο αυτό θα είναι και η απόκτηση του Φερέιρα, με την απόκτησή του να έχει να κάνει με την απόφαση που έχουν πάρει ο Γιάννης Σαμαράς και οι άνθρωποι της ομάδας για νεαρούς παίκτες. Δεν πρόκειται δηλαδή για μια από τις πρώτες επιλογές που έχει ο ΟΦΗ για την ενίσχυσή του. Ενδεχομένως δε αυτοί που θα έρχονται στο εξής να είναι ακόμα μικρότεροι και να παίζουν με την Κ19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα