Μάνος: «Έχω μάθει πώς να... πληγώνω τον Απόλλωνα»

Gazzetta team
Μάνος: «Έχω μάθει πώς να... πληγώνω τον Απόλλωνα»

bet365

Ικανοποιημένος από το γκολ του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, το δεύτερο στη σεζόν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Μάνος.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο ντεμπούτο του στη Super League με τους Ηπειρώτες, χαρίζοντάς τους τη νίκη (1-0) απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», απέναντι στην οποία σκόραρε και νωρίτερα στη σεζόν ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο τέλος του αγώνα:

«Ναι όντως χαίρομαι γι’ αυτό. Την πρώτη φορά το έκανα για τον Ολυμπιακό χαρίζοντας τους τρεις πόντους και τώρα για την νέα μου ομάδα, την οποία βοήθησα να πάρει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Είχα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα κι άλλη φορά κι από τότε τους είχα.. διαβάσει κάτι που με βοήθησε να σκοράρω τώρα. Ήξερα τις αδυναμίες τους, χτύπησα εκεί, πέτυχα το γκολ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, πέτυχα το γκολ, παίρνω ψυχολογία, θα συνεχίσουμε και μακάρι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο ματς στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ, Άρης). Θα δώσουμε το 100% να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και από εκεί και πέρα να μας βοηθήσει και ο Θεός να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Για τον Οριουέλα που αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας: «Κι εμένα μ’ αρέσει αυτή η θέση, αν συνέβαινε στη δικιά μου ομάδα θα ζητούσα από τον προπονητή να παίξω τερματοφύλακας. Έπρεπε να σουτάρουμε περισσότερο από τη στιγμή που έγινε αυτό. Δεν καταφέραμε όμως να βρούμε τον χώρο. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά κατάφερε να βγάλει και ένα φάουλ του Γιάκου. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε στο γήπεδο όσα μας έχει πει ο προπονητής, να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, αλλά μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα δώσουμε το 100% και ό,τι πάρουμε. Έχει φύγει ο πρώτος του σκόρερ ο Πρίγιοβιτς, αλλά συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά άμα είμαστε συγκεντρωμένοι και εκτελέσουμε τις οδηγίες του προπονητή πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα