ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε στον δρόμο της επιστροφής

ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε στον δρόμο της επιστροφής

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε στον δρόμο της επιστροφής

bet365

Όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα φορέσει ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος των επαφών για τη λήξη του δανεισμού του στην Αστάνα.

Ο Πέντρο Ενρίκε ενημερώθηκε για την πορεία των επαφών, που είχαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» με τον εκπρόσωπό του, αλλά και την Αστάνα, για το τέλος του δανεισμού του στην ομάδα Καζακστάν και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το ταξίδι από το Ντουμπάι προς τη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στο Ντουμπάι και συμμετέχει μέχρι τώρα στην προετοιμασία της Αστάνα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει και θα ξαναφορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ΠΑΟΚ.

To απόγευμα του Σαββάτου (26/1) με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτισε τον... παράδεισο του Ντουμπάι και έδειξε να είναι έτοιμος για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα