Πετράκης: «Σημασία έχει η νίκη, ίσως κάνουμε κι άλλη μεταγραφή»

Gazzetta team
Πετράκης: «Σημασία έχει η νίκη, ίσως κάνουμε κι άλλη μεταγραφή»

bet365

Στο «τρίποντο» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης.

Οι Ηπειρώτες πήραν τη νίκη (1-0), παρά την κακή τους απόδοση και ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε τη σημασία της, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για ακόμη μια μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη διαχείριση για μας, γιατί δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Τα στοιχεία που έπρεπε να έχουμε σήμερα ήταν η ισορροπία, η ωριμότητα και η σωστή διαχείριση. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι μόνο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα τον Απόλλωνα λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Η ποιότητα που έχει όμως ως ομάδα είναι ένα διαφορετικό πράγμα.

Είμαι ευχαριστημένος που πετύχαμε τον στόχο. Υπήρχε πίεση και άγχος από τους παίκτες, αλλά νομίζω ότι ελέγξαμε το ματς πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες φάσεις. Στη ροή του παιχνιδιού, όμως, δεν είχαμε πρόβλημα. Στο α’ ημίχρονο είχαμε καθαρές ευκαιρίες, ενώ στο β’ στο ανοιχτό γήπεδο υπήρξαν καθαρές προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ».

Για τα δύο νέα αποκτήματα που αγωνίστηκαν σήμερα βασικοί: «Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο. Θα παίξουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για την επιστροφή του Λέο μετά από 4 μήνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λέο».

Για το ότι το άγχος της ομάδας: «Πρέπει να κάνουμε καλή εκτίμηση ανάλογα με τις στιγμές. Αυτό που θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε το άγχος είναι τα καλά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό τώρα είναι με όποιον κι αν παίζουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Αν τα παίρνουμε, μετά θα έρθουν και οι καλύτερες εμφανίσεις. Μπορούμε να το κάνουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Κάτι ακόμα μπορεί να γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα