Τόνσο: «Αποφασισμένοι για τη νίκη»

Τόνσο: «Αποφασισμένοι για τη νίκη»

Gazzetta team
Τόνσο: «Αποφασισμένοι για τη νίκη»

bet365

Ο Μάρτιν Τόνσο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στον εκτός έδρας αγώνα (27/1) με τον Λεβαδειακό.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός προβλέπεται να είναι στο βασικό σχήμα του Σάββα Παντελίδη και με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, είπε: «Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή και χαίρομαι που έφτασε. Είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εμφάνιση με τον ΑΡΗ και εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσωπικά νιώθω καλά, ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και το μόνο που θέλω είναι να αγωνιστώ. Μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που θέλει επίσης τους βαθμούς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Όλοι είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε μαζί κάθε εμπόδιο που θα συναντήσουμε για να πάρουμε τη νίκη, που μας είναι απαραίτητη για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς το στόχο μας. Είμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι θα το αποδείξουμε στη Λιβαδειά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. VAMOS ARIS!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα