Σαββίδης: «Να δώσει ο Θεός, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»! (pics&vid)

Σαββίδης: «Να δώσει ο Θεός, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»! (pics&vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: «Να δώσει ο Θεός, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»! (pics&vid)

bet365

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, βρέθηκε στα Γρεβενά, όπου τιμήθηκε από την τοπική Ένωση.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ γνώρισε την αποθέωση από φίλους του «Δικεφάλου» φτάνοντας με το πολυτελές αυτοκίνητό του στο χώρο της εκδήλωσης. «Σαββίδη να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε, με τους οπαδούς από τη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών να τραγουδούν: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό...».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποδεχόμενος την πρόσκληση της ΕΠΣ Γρεβενών ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της σημερινής εκδήλωσης στην οποίοα έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την περιοχή, όπου επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

«Στον ΠΑΟΚ βρήκα τον εαυτό μου! Να δώσει ο Θεός, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του ομογενή επιχειρηματία, που έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον.

«Όπου κι αν βρίσκομαι συναντάω κόσμο του ΠΑΟΚ. Μου ζητούν να ανυψώσω τον ΠΑΟΚ, να σηκώσω τον ΠΑΟΚ. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Ο ΠΑΟΚ αξίζει τις ψηλότερες κορυφές και θα είναι εκεί. Μαζί του θα ανυψώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με ορισμένους ανθρώπους από εδώ. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Κάθε μέρα δίνουμε μάχη, να ανοίξουμε δρόμους και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Το μάτι μας βρίσκεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο κύτταρο του ποδοσφαίρου. Αντιλαμβανόμαστε πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται με πάνω από 80 ακαδημίες, 1000 παιδιά και κάποια από αυτά συνεργάζονται με τις Ενώσεις.Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τις ακαδημίες ξεπερνάει το 70-80% ομάδων της Super League. Ξοδεύουμε και δεν θα φύγουμε από αυτόν τον δρόμο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, ζούμε για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ενώνει και χωρίζει την χώρα. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως το ασπρόμαυρο χρώμα έγινε το χρώμα μου. Η καλύτερη ομάδα θα είναι ο δικός μας ασπρόμαυρος ΠΑΟΚ».

Όσο για την περιοχή και την πόλη των Γρεβενών έδειξε να έχει μείνει έκπληκτος από τα μανιτάρια της περιοχής. «Αυτή η περιοχή, είναι περιοχή μανιταριών. Είναι πλούσια σε ποικιλία μανιταριών. Δοκίμασα και ήταν νόστιμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε μία λύση, για να μπορώ κι εγώ να γίνω χρήσιμος και να βρεθεί μία αμοιβαία ωφέλεια. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι τόσο ωραία η ενέργεια και μπορώ να πω ότι με κερδίσατε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα