ΠΑΟΚ: Με τα νέα αποκτήματα στην αποστολή

ΠΑΟΚ: Με τα νέα αποκτήματα στην αποστολή

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με τα νέα αποκτήματα στην αποστολή

bet365

Με τα νέα αποκτήματα να κάνουν ντεμπούτο στην αποστολή, αλλά και τον Κάνιας να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ.

Με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Κάρολ Σφιντέρσκι να κάνουν ντεμπούτο σε αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Χοσέ Κάνιας να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΟΦΗ και να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Το σερί των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για τη Super League Σουρωτή με στόχο να παραμείνει συνεπής στην πορεία του προς τον τίτλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τις δυσκολίες και την επικινδυνότητα του προγράμματος με αγώνα κάθε τρεις μέρες και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Νέα Μεσημβρία, ο ΠΑΟΚ δούλεψε στην τακτική και τις στημένες φάσεις. Στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκεται για πρώτη φορά το 2019 ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ πρεμιέρα στην αποστολή κάνουν και οι Κάρολ Σφιντέρσκι και Δημήτρης Γιαννούλης .Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μίσιτς , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι ,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα