Παναθηναϊκός: Διαψεύδουν την ένσταση, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο

Παναθηναϊκός: Διαψεύδουν την ένσταση, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Διαψεύδουν την ένσταση, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο

bet365

Από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου έλεγε πως οι «πράσινοι» θα κάνουν ένσταση, αλλά τόνιζαν πως προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το θέμα αυτό.

Από το πρωί της Παρασκευής που επιβεβαιώθηκε η τεράστια γκάφα που έκανε ο Τάσος Παπαπέτρου στο παιχνίδι Κυπέλλου και το δικαίωμα ένστασης που απέκτησε ο Παναθηναϊκός, υπάρχει ένα μεγάλο debate σχετικό με το αν οι «πράσινοι» θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, να είναι ενάντια σε μία τέτοια κίνηση, όμως από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα διέψευδαν πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου και οι νομικός σύμβουλος της εταιρίας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης έλεγαν στο χθεσινό συμβούλιο της SuperLeague πως το «τριφύλλι» θα καταθέσει ένσταση, εξηγώντας την οικονομική ζημιά που υπέστη από τα εισιτήρια που θα είχε με τον Ολυμπιακό (σ.σ με τον οποίο κληρώθηκε η Λαμία).

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση και όταν αυτή θα ληφθεί, θα υπάρξει ενημέρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα