Μακέντα στην Λέσχη Φίλων Γιουνάϊτεντ: «Δεν αρχίσαμε το 2019 όπως θέλαμε αλλά να μείνουμε ήρεμοι»

Gazzetta team
Μακέντα στην Λέσχη Φίλων Γιουνάϊτεντ: «Δεν αρχίσαμε το 2019 όπως θέλαμε αλλά να μείνουμε ήρεμοι»

bet365

Ο Ιταλός άσος του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, μίλησε για τον ίδιο και την πορεία της ομάδας στο περιθώριο εκδήλωσης Συνδέσμου Φίλων της Μάντστεστερ Γιουνάϊτεντ.
Ο Ιταλος επιθετικός ήταν παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Λέσχης των οπαδών της Γιουνάϊτεντ στην Αθήνα. Ο Μακέντα στις δηλώσεις του είπε για:
Τον δεσμό του με την Γιουνάϊτεντ: Η βάση υποστηρικτών της Γιουνάϊτεντ στον πλανήτη είναι κάτι εκπληκτικό. Εκπλήσσομαι που βρίσκω τόσους πολλούς στην Αθήνα. Είναι ευχάριστο για μένα, επειδή ζω εδώ τώρα, να βρίσκω τόσους υποστηρικτές της ομάδας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι να νικήσει η Γιουνάιτεντ.
Την εκτίμησή του για το ματς με Άρσεναλ: Είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ποτέ δεν είναι εύκολο να νικάς την Άρσεναλ, αλλά ελπίζω ότι η Γιουνάιτεντ θα τα καταφέρει.
Τις πιο δυνατές του αναμνήσεις με Μάντσεστερ: Ναι, ισχύει. Η Μάντσεστερ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Ήμουν ένα νεαρό παιδί και ήταν η ανάδειξη μου, με έμαθαν πολλοί. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω μεγαλώσει πολύ και ελπίζω να βιώσω ανάλογες στιγμές στο μέλλον.
Τον Παναθηναϊκό και τους μικρούς του και πως νιώθει: Νιώθω γέρος! Μιλώντας σοβαρά, έχουμε ένα καλό γκρουπ από νέα παιδιά, που παίζουν στην ομάδα και έχουν βοηθήσει πολύ. Νιώθω υπεύθυνος να τους βοηθήσω, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ως σύνολο.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ήξερα κάποια πράγματα. Κυρίως γνώριζα 2-3 ομάδες, για παράδειγμα ήξερα ότι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ήταν ένα από τα σπουδαία ντέρμπι που μπορούσες να αγωνιστείς. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και πρόκειται για δύο σπουδαίους συλλόγους. Εγώ ανήκω στον Παναθηναϊκό, νιώθω εξαιρετικά και την επόμενη φορά που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, έχουμε ως στόχο να τον νικήσουμε.
Τους στόχους και τον Παναθηναϊκό: Θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν αρχίσαμε το 2019 όπως θα θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Το ποδόσφαιρο έχει πάνω και κάτω. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να θέσουμε νέους στόχους και να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα, την ομάδα και τους παίκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα