Επιμένουν οι Γάλλοι για come back της Μαρσέιγ για Κούτρη

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένουν οι Γάλλοι για come back της Μαρσέιγ για Κούτρη

bet365

Στην Γαλλία μεταδίδουν ότι η Μαρσέιγ παρότι εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη είναι πιθανό να επανέλθει για την απόκτησή του.

Στην Γαλλία εμμένουν στο θέμα για τον Κούτρη και την Μαρσέιγ παρά την αρνητική απάντηση που είχε δώσει ο Ολυμπιακός σε σχετική κρούση. Παρότι γίνεται λόγος για πρώτη επιλογή αυτή του Ντάλμπερτ (σ.σ. για το αριστερό άκρο της άμυνας) τονίζεται πως είναι πιθανό οι Μαρσεγιέζοι να επανέλθουν για τον διεθνή αριστερό μπακ των Πειραιωτών. Γενικότερα - όπως έχει τονιστεί ξανά - ο Λεονάρντο Κούτρης έχει ζήτηση στο εξωτερικό, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν πολύ συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα που υπερβαίνουν τα 7 και τα 8 εκατ. ευρώ.

Πανιώνιος - ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα