ΠΑΟΚ: «Όχι» του Χατσερίντι στη Σίβασπορ

ΠΑΟΚ: «Όχι» του Χατσερίντι στη Σίβασπορ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Όχι» του Χατσερίντι στη Σίβασπορ

bet365

Ο Ουκρανός αμυντικός του ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο δανεισμού του στην τουρκική Σίβασπορ για το επόμενο 1,5 χρόνο. Το σήριαλ συνεχίζεται…

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει τον Εβγέν Χατσερίντι, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Ουκρανό αμυντικό.

Ο Χατσερίντι επιμένει να θέλει να πληρωθεί όλο τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, ο «Δικέφαλος» του δίνει μόνο τα δεδουλευμένα χρήματα ως τον Ιανουάριο και το σήριαλ συνεχίζεται…

Στο τραπέζι έπεσε και η περίπτωση δανεισμού του για τον επόμενο 1,5 χρόνο στην τουρκική Σίβασπορ. Όμως, η απάντηση του Ουκρανού ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική.

Η προοπτική της Γερμανίας είναι αυτή που δελεάζει αυτή την στιγμή τον Χατσερίντι, ο οποίος δεν είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Ουκρανία, ενώ απέρριψε επίσης προτάσεις από το Καζακστάν και πιο συγκεκριμένα από την Αστάνα.

Σύμφωνα με τον ουκρανικό Τύπο η βελγική Σταντάρ Λιέγης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα