ΠΑΟΚ: Ανατροπή στο… 90’ για Ελ Καντουρί!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ανατροπή στο… 90’ για Ελ Καντουρί!

bet365

Η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, όπως υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ανέτρεψε στο... 90’ όλα τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ!

O Ομάρ Ελ Καντουρί που φεύγει, ο Ομάρ Ελ Καντουρί που μένει, όλα είναι ανοικτά και μέσα στο «παιχνίδι»… Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πραγματικά τίποτα να χάσει από μια πώληση του ποδοσφαιριστή στην Πάρμα. Ο προπονητής ζήτησε, απαίτησε και στο τέλος (προφανώς και) πέτυχε την παραμονή του, την ώρα που στην Ιταλία είχαν ετοιμάσει μέχρι και τη φανέλα με το όνομά του!

Η συνάντηση του Μαροκινού με τον Ιβάν Σαββίδη φαίνεται πως αποδείχθηκε καθοριστική και έφερε την ανατροπή στο... 90'. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ελ Καντουρί, κατάφερε να πείσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, να αποδεχθεί το ρόλο του και να μην αποδεχθεί την άκρως δελεαστική πρόταση της Πάρμα.

Οι «παρμέντσι» πρότειναν στον Μαροκινό μεσοεπιθετικό συμβόλαιο 3,5 ετών και 1.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στο τέλος φαίνεται να έγινε πράξη η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος για τους δικούς του λόγους δεν ήταν σύμφωνος ως προς την αποχώρηση και άλλου ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα