Πρόταση της ΑΕΚ για ενδιάμεσο γύρο στο πρωτάθλημα και Επιτροπή με τους μεγάλους για τις τελικές προτάσεις

Gazzetta team
Πρόταση της ΑΕΚ για ενδιάμεσο γύρο στο πρωτάθλημα και Επιτροπή με τους μεγάλους για τις τελικές προτάσεις

bet365

Η ΑΕΚ έκανε - όπως αναμενόταν - την πρότασή της για το νέο μοντέλο του πρωταθλήματος με διεξαγωγή ενδιάμεσου γύρου τον Δεκέμβριο και τον Γενάρη. Επιτροπή με τις μεγάλες ομάδες και τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης & τον Ατρόμητο Αθηνών για τις τελικές προτάσεις.

Η ΑΕΚ - όπως επρόκειτο να συμβεί - έκανε την παρουσίασή της για το πρότζεκτ της για το νέο πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Ουσιαστικά προτείνει έναν ενδιάμεσο γύρο στην Super League που να γίνεται τον Δεκέμβριο ή τον Γενάρη αντί για πλέι οφ.

Η πρόταση της Ένωσης περιλαμβάνει δύο γύρους με την διεξαγωγή 13+13 αγωνιστικών και έναν bonus round, κάτι σαν τα play offs, ο οποίος όμως, είναι ανάμεσα στους δύο γύρους και όχι στο φινάλε του πρωταθλήματος, όπως γράψαμε και πιο πάνω. Στο συγκεκριμένο γύρο θα δημιουργηθούν δύο γκρουπ: στο ένα θα είναι οι ομάδες που καταλάβουν την 1η, την 3η, την 5η, την 7η, την 9η, την 11η και την 13η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου και στο άλλο οι ομάδες που θα πάρουν τις υπόλοιπες θέσεις. Θα γίνουν έξι αγωνιστικές και οι βαθμοί θα προστεθούν στη βαθμολογία του πρώτου γύρου.

Υπήρξαν και άλλες προτάσεις, όπως πρότζεκτ για το νέο πρωτάθλημα έχει και ο Ολυμπιακός. Σχετικά με τα γήπεδα το πιο έντονο θέμα έχει η ΑΕΛ και υπάρχουν σκέψεις για χρήση γηπέδων στην Λαμία ή την Λιβαδειά. Μάλιστα για το γήπεδο της ΑΕΛ υπήρξε αντιπαράθεση των Κούγια - Σπανού. Ακόμα και το ΟΑΚΑ μπορεί να έχει θέμα.

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:
1/ Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
2/ Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.
3/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.
4/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα