Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαββίδη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαββίδη

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαββίδη

bet365

Ο Άρης προχώρησε στην 4η μεταγραφική κίνησή του για τον Γενάρη καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κυριάκο Σαββίδη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη. O 23χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1995 στη Θεσσαλονίκη), που αγωνίζονταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με δηλώσεις του ο 23χρονος μέσος σημείωσε ότι… «Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΑΡΗ και όλοι μαζί να δώσουμε χαρές στον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα