Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου θα γίνει η 37η γιορτή του ποδοσφαιριστή

Gazzetta team
Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου θα γίνει η 37η γιορτή του ποδοσφαιριστή

bet365

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:45, θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η 37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή, μία εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο Π.Σ.Α.Π. θα βραβεύσει τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2017/18.
Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:45, θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η 37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή. Μία εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο Π.Σ.Α.Π. θα βραβεύσει τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2017/18, όσο και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών. Η NOVA είναι και φέτος ο official broadcaster της εκδήλωσης και θα την μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση από τη συνδρομητική της πλατφόρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα