O Oλυμπιακός... μια ανάσα από τον Ντοναρούμα! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
O Oλυμπιακός... μια ανάσα από τον Ντοναρούμα! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ το θέμα Ντοναρούμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει κλείσει και πρόκειται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ενταχθεί και τυπικά στην ομάδα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι μεταγραφές είναι πάντα θέμα ημερών ή ωρών. Μπορεί από την μία ημέρα στην άλλη να διαφοροποιηθούν αισθητά τα δεδομένα για μία θέση ή μία προσθήκη.

Στην παρούσα φάση σε σχέση με το ζήτημα του πορτιέρο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Gazzetta.gr τα έχει βρει σε όλα με την Μίλαν και τον Αντόνιο Ντοναρούμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως είναι θέμα ωρών πια ο Ιταλός κίπερ να αφιχθεί στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά. Ο 28χρονος αδερφός του Τζίτζι Ντοναρούμα εκτιμάται πως θα κλείσει με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ο έμπειρος πορτιέρο με ύψος 1.92 μέτρων έχει ελληνικό παρελθόν, έχοντας παίξει στον Αστέρα. Έχει βγει από τις Ακαδημίες της Μίλαν και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2021. Θυμίζουμε πως νωρίτερα οι Ιταλοί είχαν μεταδώσει την επικείμενη άφιξή του στην Ελλάδα.

*«Συμφώνησε και έρχεται Ελλάδα ο Ντοναρούμα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα