Καρυπίδης σε Βασιλειάδη... «Δεν μπορώ να τους σταματήσω»

Καρυπίδης σε Βασιλειάδη... «Δεν μπορώ να τους σταματήσω»

Gazzetta team
Καρυπίδης σε Βασιλειάδη... «Δεν μπορώ να τους σταματήσω»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, επισημαίνοντάς του το πρόβλημα που παρουσιάζεται με την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών του Άρη στη Λιβαδειά.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ζήτησε την παρέμβαση του κ. Βασιλειάδη έπειτα από την απαγόρευση μετακίνησης (οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης) των οπαδών του Άρη στη Λιβαδειά. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι ο ίδιος δεν είναι αντίθετος καθώς επίσης και ότι δεν είναι στο χέρι του, καθώς το ζήτημα βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Εκεί, ο κ. Καρυπίδης σημείωσε ότι «δεν μπορώ να τους σταματήσω» και στάθηκε σε απαγορεύσεις μετακινήσεων (για τους οπαδούς του Άρη) που απαγορεύτηκαν στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δε συνέβη το ίδιο με οπαδούς άλλων ομάδων. Επί της ουσίας, μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι να διαφοροποιήσει τη θέση της η ΠΑΕ Λεβαδειακός η οποία μέχρι στιγμής αρνείται να διαθέσει κερκίδα αλλά και εισιτήρια στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα