ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάια πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάια πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι αμφίβολη.

Τσέλσι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από τη χθεσινή πρόκριση επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο Κύπελλο μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάρκο Λιβάια ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια στην προπόνηση της Πέμπτης να κάνει θεραπεία. Η κατάσταση του Κροάτη επιθετικού θα επανεκτιμηθεί αύριο, όταν και θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το ματς με τους κυανέρυθρους.

Εκτός παραμένει ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνεχίζει ατομικό, λόγω του προβλήματος στη μέση, για το οποίο έχει αποφασιστεί να μην παρθεί κανένα ρίσκο προκειμένου να το ξεπεράσει στο 100%. Αντίθετα στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Όπως αναμενόταν, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 και στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα