Δεν βγάζει ενημερότητα ο Πανιώνιος, γυρίζει πίσω ο Ανδρούτσος

Θοδωρής Βασίλης
Δεν βγάζει ενημερότητα ο Πανιώνιος, γυρίζει πίσω ο Ανδρούτσος

bet365

Στον Πανιώνιο δύσκολα θα βγάλουν ενημερότητα τον Ιανουάριο κάτι που σημαίνει πως ο Θανάσης Ανδρούτσος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι - Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί ο Θανάσης Ανδρούτσος να προπονείται εδώ και δέκα ημέρες περίπου με τον Πανιώνιο, αλλά όπως φαίνεται δύσκολα θα προχωρήσει ο δανεισμός του. Και αυτό γιατί στους Νεοσμυρνιώτες δείχνει να επικρατεί η άποψη να μην βγάλουν ενημερότητα αυτή την στιγμή κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Στον Πανιώνιο θεωρούν ότι οι όποιες ενέργειες για την φορολογική ενημερότητα να πραγματοποιηθούν με ορίζοντα τη νέα σεζόν και την εξασφάλιση άδειας χωρίς κάποια ποινή. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια λεφτά θα χρειάζονταν τώρα να χρησιμοποιηθούν τον επόμενο μήνα σε συνδυασμό με την είσοδο στις 120 δόσεις να κάνει πιο εύκολη την ζωή του Πανιωνίου.

Η πιθανή αυτή απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου, αυτόματα αναγκάζει τον Θανάση Ανδρούτσο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από την στιγμή που στη Νέα Σμύρνη δεν θα μπορεί να αγωνιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα