Ο κλεισμένος Ντίας και τα ανοιχτά μέτωπα...

Ο κλεισμένος Ντίας και τα ανοιχτά μέτωπα...

Δημήτρης Τομαράς
Ο κλεισμένος Ντίας και τα ανοιχτά μέτωπα...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στην τελική ευθεία την υπόθεση του Ντίας ενώ μένει να κλείσει θετικά και το θέμα Γιαννιώτη ή άλλης περίπτωσης κίπερ αλλά και να δει εάν θα του προκύψει άλλη προσθήκη μέχρι το τέλος του Γενάρη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι - Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τον 22χρονο winger έχετε ενημερωθεί σχετικά από το Gazzetta.gr και πως το τυπικό σκέλος του deal θα προκύψει ακόμα και την Πέμπτη με την έλευση του παίκτη στην Αθήνα. Εκτός από τον Ζιλ Ντίας όμως ο Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσει θετικά του ζήτημα του Γιαννιώτη ή εάν δεν καταστεί αυτό εφικτό του επόμενου Νο2 πίσω από τον Σα αλλά και θα δει το εάν θα υπάρξει και άλλη κίνηση μέχρι το τέλος του Γενάρη. Η πρόθεση των Πειραιωτών συνεχίζει να είναι να μην πειραχθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, πλην όμως πέραν των περιπτώσεων των πιθανών αποχωρήσεων εξτρέμ όπως των Ναουέλ και Φετφατζίδη μπορεί να προκύψουν και άλλες ανάγκες όπως για παράδειγμα με αφορμή τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη και το πόσο μπορεί να λείψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα