Ο Αστέρας και ο Βασιλακάκης

Gazzetta team
Ο Αστέρας και ο Βασιλακάκης

bet365

Οι Αρκάδες αναζητούν παίκτη για τη θέση πίσω από το φορ και ο 31χρονος βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχει «κλειδώσει» ότι θα φύγει από τον Ατρόμητο

Δεδομένη μπορεί να χαρακτηριστεί στον Αστέρα η ενίσχυση στη θέση πίσω από τον φορ, σε παίκτη δηλαδή που τρόπο τινά θα είναι ο αντί-Τόνσο. Εσχάτως μία περίπτωση για την οποία «ψάχθηκαν» και ακόμη «ψάχνονται» οι Αρκάδες είναι αυτή του Θοδωρή Βασιλακάκη. Ο 31χρονος χαφ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα τους, εάν και εφόσον δεν συνεχίσει στον Ατρόμητο, όπου στον άξονα αποκτήθηκε πρόσφατα ο Κορτ, ενώ υπάρχει και ο Ουγκράι, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί.

Ετσι οι πολλές εναλλακτικές που υπάρχουν στο Περιστέρι, ενδέχεται να επιφέρουν εξελίξεις. Το θέμα του δεν έχει κλείσει, παραμένει ανοικτό και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα για προβλέψεις, είναι πιθανό να «τρέξει» τις επόμενες ημέρες. Αλλωστε το who is who του Βασιλακάκη είναι γνωστό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα