ΑΕΚ: Στο Ηράκλειο για να υπογράψει στον ΟΦΗ ο Γιακουμάκης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στο Ηράκλειο για να υπογράψει στον ΟΦΗ ο Γιακουμάκης

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης θα πετάξει την Πέμπτη (24/01) για την Κρήτη προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στον ΟΦΗ.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γιακουμάκη από την ΑΕΚ στον ΟΦΗ, με τον επιθετικό της Ένωσης να πετάει αύριο για το Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο Γιακουμάκης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ, όπου ολοκλήρωσε τα τυπικά του δανεισμού του πριν ταξιδέψει για το Ηράκλειο. Η μετακίνηση του Γιακουμάκη στην κρητική ομάδα ήταν επιλογή του ίδιου του Έλληνα επιθετικού ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ενδιαφέρον για τον Γιακουμάκη, εκτός από την Μακάμπι, είχαν δείξει η Μπρέντα, η Ομόνοια και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε τον ΟΦΗ εκτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου του Ηρακλείου. Έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει εκεί ως το καλοκαίρι, παρότι η ολλανδική Μπρέντα πίεζε με επίσημη πρόταση που είχε καταθέσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία για τον δανεισμό του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ υπάρχει και οψιόν αγοράς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα