Επίθεση ΠΑΟΚ με μ.ο. ηλικίας 21 χρόνια!

Επίθεση ΠΑΟΚ με μ.ο. ηλικίας 21 χρόνια!

Σταύρος Σουντουλίδης
Επίθεση ΠΑΟΚ με μ.ο. ηλικίας 21 χρόνια!

bet365

Στο ματς με την Παναχαϊκή η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ είχε μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια, δύο 20αρηδες (Λημνιός, Ζαμπά) και έναν 23αρη (Άκπομ), που πέτυχαν τρία γκολ και είχαν τρεις ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας με την επιθετική γραμμή του να έχει μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια και να τελειώνει την αναμέτρηση με εντυπωσιακή παρουσία και συμμετοχή στο παιχνίδι και το ευρύ 5-0 των Κυπελλούχων, με το οποίο σφράγισαν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπιστεύτηκε τη γραμμή κρούσης του «Δικεφάλου» σε δύο 20αρηδες (Ζαμπά, Λημνιός) στα δύο άκρα και σ’ έναν 23χρονο (Άκπομ) στην κορυφή της επίθεσης και δικαιώθηκε για το αποτέλεσμα, καθώς είχαν εμπλοκή στα τρία από τα πέντε γκολ, ενώ ο Άγγλος σέντερ φορ είδε να του ακυρώνεται για τρίτη φορά ένα πεντακάθαρο γκολ.

Στο χτεσινό ματς οι τρεις είχαν μ.ο. τα 21 χρόνια:

Λέο Ζαμπά (02.08.1998), 20 ετών, 5 μηνών, 20 ημερών

Δημήτρης Λημνιός (27.05.1998), 20 ετών, 7 μηνών, 26 ημερών

Τσούμπα Άκπομ (09.10.1995), 23 ετών, 3 μηνών, 13 ημερών.

Στη «μετά Πρίγιοβιτς» εποχή ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά ριπάς. Στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος) και Κυπέλλου (Παναχαϊκή μέσα – έξω) έχει πετύχει 12 γκολ. Ο μ.ο. είναι εντυπωσιακός, 3 γκολ ανά αγώνα, ωστόσο η παραγωγικότητα του «Δικεφάλου» σχετίζεται με τα γκολ που παίρνει από τους παίκτες των υπόλοιπων γραμμών πλην του σέντερ φορ του.

Οι Τσούμπα Άκπομ και Νίκος Καρέλης, οι δύο επιθετικοί που έχουν επωμιστεί στις πλάτες του το βάρος της αποτελεσματικότητας και της ευστοχίας του Σέρβου πρώην συμπαίκτη τους, ο οποίος παρεμπιπτόντως συνεχίζει να τους παρακολουθεί μέσω υπολογιστή στην Τζέντα, έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ! Αυτό του Καρέλη, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Και τα υπόλοιπα ένδεκα γκολ; Υπάρχουν οκτώ διαφορετικοί σκόρερ από τις υπόλοιπες γραμμές συν το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Έχουμε και λέμε:

2 γκολ: Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά

1 γκολ: Χοσέ Μαουρίσιο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Εβγέν Σάκχοβ, Λέο Μάτος, Δημήτρης Λημνιός, Γιόσιπ Μίσιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα