AEK: Σε συζητήσεις με τη Μάλαγα για την πώληση του Μοράν

AEK: Σε συζητήσεις με τη Μάλαγα για την πώληση του Μοράν

Gazzetta team
AEK: Σε συζητήσεις με τη Μάλαγα για την πώληση του Μοράν

bet365

Ο Έρικ Μοράν δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ και η Μάλαγα είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ισπανό μέσο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μοράν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το ενδιαφέρον από τη Μάλαγα για τον Ισπανό μέσο της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται και από την Ιβηρική με την Desmarque να τονίζει ότι το όνομα του Μοράν έχει πέσει στο τραπέζι για τον σύλλογο της Segunda Division, που παλεύει τη φετινή σεζόν για την άνοδο.

Η Μάλαγα βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ, όπως προσθέτουν οι Ισπανοί, με τον Μοράν να είναι θετικός στη μετακίνησή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς εκτός από τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, θα του δοθεί και η δυνατότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το συμβόλαιο του Μοράν με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο από τη στιγμή που δεν βρίσκεται πλέον μέσα στις επιλογές στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βάλει κάποιο ποσό στα ταμεία της από την πιθανή παραχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα