Ο Ολυμπιακός στην αναμονή για Ντίας και ο Ρομέρο...

Ο Ολυμπιακός στην αναμονή για Ντίας και ο Ρομέρο...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός στην αναμονή για Ντίας και ο Ρομέρο...

bet365

Στον Ολυμπιακό αναμένουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ντίας με την Μονακό να παίζει κομβικό ρόλο σε αυτόν. Η περίπτωση του Ρομέρο που απασχολεί ξανά...

Για τον 22χρονο winger της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτιμάται πως έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει κλείσει και τυπικά. Υπάρχει μέχρι τότε μία σχετική αναμονή ενώ προφανώς και ρόλο - κλειδί έχει η Μονακό στην οποία ανήκει ο Ζιλ Ντίας και η οποία δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και βαθμολογική θέση και έχει ανάγκη από παίκτες.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση του Ντίας - για τον οποίο οι ενδείξεις παραμένουν θετικές για τον Ολυμπιακό - υπάρχει και ο Ρομέρο. Πρόκειται για 26χρονο ακραίο που ανήκει στη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς και για τον οποίο ήδη διαβάσατε σχετικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είχε κοιτάξει την περίπτωσή του για τα άκρα της επίθεσης και ότι το κάνει ξανά. Πάντως στο Λιμάνι η στόχευση παραμένει να κλείσουν άμεσα τα δύο μέτωπα με εξτρέμ και κίπερ και ενώ στην εξίσωση πάντα υπάρχει και ζήτηση παικτών του ρόστερ και οι όποιες εξελίξεις μπορεί να δρομολογηθούν από εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα