Τέλος ο Κονέ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τέλος ο Κονέ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Ιβοριανός μέσος ζήτησε να φύγει για προσωπικούς λόγους και το αίτημά του έγινε δεκτό από τη διοίκηση. Θέλουν τον Αλμπάνη στον Απόλλωνα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Κονέ και Απόλλων Σμύρνης έριξαν τους τίτλους τέλους στη συνεργασία τους.

Ο Ιβοριανός μέσος, ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους κι οι διοικούντες την ομάδα σεβόμενοι το αίτημά του αλλά και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια δεν του έφεραν αντίρρηση σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή.

Εδώ και καιρό πίεζε για να αποχωρήσει, λέγοντας ότι θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία όπου είναι η σύζυγός του και το παιδί του. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να τον κρατήσουν όσο μπορούσαν, αλλά μετά την άφιξη του Γαρουφαλλιά τον άφησαν ελεύθερο.

Ετσι, ο παίκτης είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σύλλογο στην καριέρα του.

Ο 32χρονος φέτος είχε 16 ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ με την ομάδα της Ριζούπολης μέτρησε 107 ματς με 9 γκολ και 16 ασίστ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη, δεν είναι κρυφό ότι στον Απόλλωνα προσπαθούν να φέρουν πίσω τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας πέρυσι και το βασικότερο λόγο της παραμονής στη Super League.

Ωστόσο, από την ΑΕΚ δεν έχουν πάρει θετική απάντηση, ενώ κι ο παίκτης θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του για να πάρει τις ευκαιρίες του. Εξάλλου, ο Ουζουνίδης στερήθηκε τη δυνατότητα να τον έχει στα πλάνα του αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού. Το τελευταίο διάστημα όμως είναι εντελώς καλά και μένει να τον δούμε να παίζει με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα