«Λόγια καρδιάς» για το κοινωνικό έργο του Ιβάν Σαββίδη (vid)

«Λόγια καρδιάς» για το κοινωνικό έργο του Ιβάν Σαββίδη (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
«Λόγια καρδιάς» για το κοινωνικό έργο του Ιβάν Σαββίδη (vid)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρέθηκαν δίπλα στα μικρά παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη για την ζωή στην Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ λειτουργεί τα έξι τελευταία χρόνια χάρη στην οικονομική στήριξη του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη τον οποίο ευχαρίστησαν οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ο καθηγητής Παιδοκαρδιολογίας και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ανέφερε ότι ««για μας ο ΠΑΟΚ ανήκει στην οικογένειά μας»!

«Θέλουμε με την παρουσία μας στην κλινική να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας, όπως βοηθάει εδώ και πολλά χρόνια ο κ. Ιβάν Σαββίδης, όχι μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αλλά και πολλά ακόμη άτομα, είμαστε χαρούμενοι που το κάνουμε και μόνο με την παρουσία μας εδώ δίπλα στα παιδιά, να μπορέσουμε να τους κάνουμε να χαρούν για λίγο, να ξεχάσουν τα προβλήματά τους, να τους στηρίξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο», σχολίασε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ ως ομάδα στηρίζει έμπρακτα αυτές τις προσπάθειες και εγώ σαν πατέρας, αν μπορώ να δώσω χαρά στα παιδιά το κάνω και νιώθω πολύ χαρούμενος».

Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στάθηκε στην συμβολή του Ιβάν Σαββίδη. «Ο πρόεδρος μας βοηθάει πολλά παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ και ο κ. Σαββίδης στέκονται δίπλα σε πολλά παιδιά, που βρίσκονται σε νοσοκομεία. Αυτό είναι που πρέπει να γίνεται και είμαστε χαρούμενοι ως ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που συμβαίνει αυτό. Ευχαριστούμε κ. Σαββίδη που στηρίζεις αυτά τα παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση της Δευτέρας (21/1):

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα