Άλτμαν: «Επιτέλους γύρισα και κάνω αυτό που αγαπώ...» (pic)

Άλτμαν: «Επιτέλους γύρισα και κάνω αυτό που αγαπώ...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Άλτμαν: «Επιτέλους γύρισα και κάνω αυτό που αγαπώ...» (pic)

bet365

Ο Όμρι Άλτμαν αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού 10 μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή και έχοντας κάνει μεγάλο αγώνα για να επανέλθει μετά τη ρήξη χιαστών. «Κακό αποτέλεσμα, αλλά σηκώνουμε κεφάλι για την Πέμπτη» έγραψε αναφερόμενος στην ήττα (1-0) από τη Λαμία.

Ο Ισραηλινός χαφ του «τριφυλλιού» πέρασε με αλλαγή στο ματς της Φθιώτιδας, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να φεύγει από το ΔΑΚ Λαμίας με το εις βάρος της 1-0 και να παραμένει δίχως νίκη στο 2019.

Έχοντας βρεθεί ξανά στο χορτάρι, 10 μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή και όντας πλέον απόλυτα υγιής μετά τη ρήξη χιαστών, ο Όμρι Άλτμαν έγραψε στο Instagram:

«Μια ενθουσιώδης νύχτα για εμένα χθες. Έπειτα από 10 μήνες που δεν μπορούσα να βρεθώ στο γήπεδο, επιτέλους γύρισα για να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποδοχή. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα όμως πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να παίξουμε την Πέμπτη με ενέργεια. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο και μακρύ ταξίδι. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον Μάνο Κασαπάκη που φρόντισε να είμαι πιο δυνατός από ποτέ. Τα λέμε την Πέμπτη...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα