Η περίπτωση Ρομέρο για τα άκρα του Ολυμπιακού (vid)

Η περίπτωση Ρομέρο για τα άκρα του Ολυμπιακού (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η περίπτωση Ρομέρο για τα άκρα του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Λατινική Αμερική ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του διεθνούς άσου της Κορίνθιανς, Άνχελ Ροδρίγο Ρομέρο Βιγιαμαγιόρ, για τα άκρα του.

Πρόκειται για 26χρονο ακραίο που ανήκει στη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς. Έχει ύψος 1.76 μέτρα και ηλικία 26 ετών με το συμβόλαιό του να εκπνέει φέτος το καλοκαίρι. Ο Άνχελ Ροδρίγο Ρομέρο Βιγιαμαγιόρ, διεθνής με την Εθνική της χώρας του, την τελευταία χρονικά περίοδο που έπαιξε με τον σύλλογο της Κορίνθιανς είχε 35 ματς με 7 γκολ και 6 ασίστ. Παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και στην γραμμή κρούσης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την Λατινική Αμερική ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την υπόθεσή του (σ.σ. προφανώς για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο). Ο Ρομέρο έχει ήδη δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας στην τροπαιοθήκη του και περισσότερα από 100 ματς με την ομάδα της Κορίνθιανς. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα